Alta Garrotxa

Alta Garrotxa, l'entorn del Vilarot

Allà on s'acaba la finca comença la Vall.

L'Alta Garrotxa

L'Alta Garrotxa és un territori situat entre les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà. En el cas de la Garrotxa, engloba de manera total o parcial cinc municipis.

La seva orografia extremadament abrupta ha condicionat el paisatge, la vegetació, la fauna i els assentaments humans al llarg de la seva història i ha permès el manteniment d'un espai natural relativament aïllat que conserva una important riquesa biològica, fins al punt d'haver estat declarat Espai d'Interès Natural i designat com a Zona d'Especial Protecció per als Ocells dins de la Xarxa Natura 2000. Actualment aquest espai és gestionat pel Consorci de l'Alta Garrotxa.

La Vall de Sant Aniol és l'entorn perfecte per conèixer la natura de l'Alta Garrotxa. Us recomanem algunes propostes per veure i gaudir de tot això.

La Garrotxa

Garrotxa és una comarca de la província catalana de Girona, famosa pel seu formatge de cabra i que queda dividida en dues zones molt diferenciades: L'Alta Garrotxa, la qual hem comentat anteriorment, i la Baixa Garrotxa.

La Zona Volcànica de la Garrotxa, un immens parc natural amb gran quantitat de cons volcànics extints. Aquesta zona és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica.

La Baixa Garrotxa té una quarantena de cons volcànics i més de vint colades de lava; i compta amb algunes localitats medievals, com Santa Pau, que es va construir al voltant d'un castell, i Besalú, on hi ha un pont romànic. Hi ha una extensa xarxa de camins que connecta els Pirineus amb la mar Mediterrània i creua la zona de l'Alta Garrotxa.

Contacteu amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

Al Vilarot no hi ha cobertura. Contactan's per whatsapp al 660 591 151 o al 649 866 085 i et respondrem tan aviat com poguem.

Envían's un e-mail

També et podem resoldre les teves dubtes per correu electrònic al: info@elvilarot.com

Com arribar a la Masia

Un cop a Montagut agafem el trencall cap a Sadernes. Al quilòmetre cinc trobem un pont, poc desprès venen dues curves bastant tancades, un cop passades aquestes curves a mà dreta hi ha un trencall que és el que haurem d'agafar direcció a Sant Andreu de Guitarriu. Al cap de tres minuts, allà on acaba l'asfalt hi trobareu el Vilarot